FASOLKA SZPARAGOWA Z FETĄ I SUSZONYMI POMIDORAMI

Fasolkę szparagową najczęściej podsmażam na maśle z bułką tartą, jednak gdy staram się ograniczyć kaloryczność potraw przychodzą mi do głowy różne pomysły. Przepis jeszcze z ubiegłego sezonu, kolejny z listy zapomnianych. Fasolka jeszcze jest - dziś widziałam :)



FASOLKA SZPARAGOWA Z FETĄ I SUSZONYMI POMIDORAMI
200 g fasolki szparagowej
60 g sera typu feta
5 suszonych pomidorów
mój ulubiony winegret


Fasolkę gotuję w osolonej wodzie, odcedzam. Ser kroję w kostkę, pomidory na mniejsze kawałki i całość polewam sosem. 

Smacznego !

1 komentarz:

  1. A ja właśnie za fasolką z bułką tartą nie przepadam i dużo bardziej lubię ją dodawać do sałatek lub dań na ciepło np. z sosem pomidorowym. Dlatego Twoja propozycja bardzo mi się podoba :)

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za odwiedziny, będzie mi bardzo miło jeżeli podzielisz się swoimi wrażeniami.